Processning av växtbaserade livsmedel för bättre näring – aktuella Vinnovaprojekt och framåt
Sveriges innovationsmyndighet Vinnova bjuder in fyra projekt från satsningen "Framtidens goda och hållbara vardagsmat – Innovationer till stöd för svensk förädling av växtbaserade råvaror" och diskuterar utmaningar kring näring från växtbaserade produkter och hur processning kan göra produkterna hälsosammare.
Camilla Sjörs
Hållbara matsystem, Vinnova
Annette Almgren
grundare Hidden in Grains
Büsra Gültekin Subasi
Postdoctoral Researcher, Food and Nutrition Science, Chalmers
Rickard Albin
Innovationschef, Culinar
Paulo Teixeira
Chief Innovation Officer, Mycorena
Har du inget konto? Inga problem.
och ta del av alla fördelar.
Ett inlogg. Alla skärmar.
Mina sidor
Skapa ett konto på ”Mina sidor” för en personlig mässupplevelse! När du loggat in kan du enkelt spara dina favoritutställare och intressanta programpunkter som du inte vill missa under mässbesöket. Ett konto är helt kostnadsfritt.
Utställarservice Online >>
Är du utställare?
Då ska du gå vidare till Utställarservice Online. Där hittar du all praktisk information inför ditt deltagande. Logga in påUtställarservice Online >>
Ett inlogg. Alla skärmar.