Vad händer på Nordic Food Industry 2022?

Mässan 2022 är fylld av aktuella partners, innovationer och ny teknik, nätverkande och spännande programpunkter och talare.

Mässan 2022 är fylld av aktuella partners, innovationer och ny teknik, nätverkande och spännande programpunkter och talare.

Scenprogram Nordic Food Industry 2022

På mässans öppna scen presenteras bland annat konkreta kundcase, inspirationsföreläsningar, lagar och regler och kompetensutveckling.

Innovationstorget

På Nordic Food Industry 2022 arrangerar RISE, Research Institutes of Sweden, Innovationstorget. En mötesplats för näringsliv, forskning, akademi och politik, med syfte att skapa gränsöverskridande samtal och möten som stimulerar innovationsarbetet för en hållbar livsmedelsindustri.

Svenska Teknikpriset 2022

Svenska Teknikpriset är till för att uppmärksamma och belöna företag med innovationer som kan förbättra produktionsmöjligheterna för industrin. Produkten skall vara av stort intresse för industriell automation, processautomation och inom digitalisering. Juryn tar särskild hänsyn till produkternas egenskaper ur ett hållbarhetsperspektiv vid sin bedömning.

 

Priset består av två delar, juryns pris och besökarnas pris.

 

Svenska Teknikpriset delas ut den 20 oktober kl 14:00 på scenen vid IndTech Lounge B 09:51

Mingla med branschen

After Work med DJ på Twentyfourseven, Hotel Gothia Towers, tisdag och onsdag från kl. 16
Vi erbjuder fina priser i baren mellan kl. 16-20 mot uppvisande av ditt entrékort.

På den gränsöverskridande mötesplatsen

Nordic Food Industry tar plats på Svenska Mässan 18-20 oktober 2022 ihop med Scanautomatic och ProcessTeknik. Tillsammans skapar de en gränsöverskridande mötesplats där hållbarhet, digitalisering och automatisering är de gemensamma grundpelarna. Och där olika branscher kan mötas för att inspireras och lära av varandra, skapa affärer och bygger framtidens industri.

Under mässorna 2022 finns delmoment som samtliga besökare och utställare kan ta del av.

Aktiviteter på Scanautomatic »   Aktiviteter på ProcessTeknik »